Coach Victor Verlon

Victor Verlon is publicist/schrijver en een ervaren coach. Wat betreft flirten (flirtcoach), wat betreft seksualiteit (sekscoach) en ook wat betreft de liefde in zijn algemeenheid.

Victor Verlon onderscheidt zich door een eigen visie. Bijvoorbeeld, de meeste ‘flirtcoaches’ en zogenaamde dating-guru’s zien de vrouw als een soort van tegenstander. Je moet haar als man met imponeergedrag verslaan. Onzin, vindt Victor. Man zijn, mens zijn en de liefde houdt veel meer in!

Daarom ondersteund Victor Verlon mannen èn vrouwen

Nogmaals, weg met de zogenaamde strijd der seksen!

Coach voor mannen

Naast 1-op-1 coaching, heeft hij ook speciaal voor het internet zijn E-cursus VrouwVeroveren geïntroduceerd waardoor al duizenden mannen zich belangrijke beginselen van het Veroveren eigen hebben gemaakt.

Daarnaast geeft hij gratis sekstips zodat mannen hun partner beter leren beminnen. Mannen hebben hierdoor meer mogelijkheden om hun relatie bevredigend en plezierig te houden.

Coach voor vrouwen

Naast 1-op-1 coaching start Victor Verlon binnenkort ook zijn versiercursus voor vrouwen. Hij beantwoord vragen als “Hoe vind je je nieuwe liefde?”, “Hoe trek je de juiste man aan?”, “Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?”

Victor Verlon put niet alleen uit ruim een decennium aan coach-ervaring met mannen, hij heeft altijd al vrouwen ondersteund op liefdesvlak…

Binnenkort deelt hij zijn bevindingen in zijn versierlessen op video zodat vrouwen weten wat wel en niet te doen op liefdesvlak.

Victor Verlon ondersteunt bij liefdesverdriet

Helaas kent de liefde ook een pijnlijke keerzijde: liefdesverdriet. Het is een specifieke vorm van rouw waar nog onvoldoende aandacht voor is in de maatschappij.

Daarom schrijft Victor Verlon geregeld artikelen op de website Liefdesverdriet Verwerken. Lezers kunnen een reactie plaatsen bij Victors artikelen en zo hun hart luchten. Alles met als doel: rouwverwerking en eventueel op termijn weer leren openstellen voor nieuwe flirts en de liefde.

Victor Verlon is ook blogger

Sinds het jaar 2008 blogt hij voor zijn populaire website over aantrekkingskracht.

Wekelijks verschijnen er artikelen over vrouwen versieren, dating, mannen versieren, liefdesverdriet, misvattingen op liefdesvlak, seks, relatie, emotie-management en sociale vaardigheden.