Publiciteit

Victor Verlon verscheen in diverse kranten, tijdschriften en recentelijk ook op televisie.

Een kleine handgreep:

De Vreemde Eend (SBS 6)

Het televisieprogramma ‘De Vreemde Eend’ is een humoristisch spelprogramma op de zaterdagavond op. Het is het eerste programma dat Irene Moors presenteert op SBS6.

Het doel is dat 2 teams (thuisteam Gerard Joling en Jeroen van der Boom en een wisselend gastteam met bekende Nederlanders) gokken wie van de 4 personen De Vreemde Eend is. Dat is persoon met de bijzondere eigenschap, beroep of speciale talent heeft. De andere kandidaten doen alsof ze ook De Vreemde Eend zijn…

Het team met de meeste punten wint het spel en krijgt een klein presentje.

Vanaf ongeveer minuut 26 komt Victor Verlon in beeld als De Vreemde Eend.

De Foute man (Vrouw Magazine, Telegraaf)

Het afgelopen jaar verscheen flirt- en sekscoach Victor Verlon in een mooie portrettenserie over ‘De Foute Man’. Het is een serie met een knipoog, waarbij de mannen worden geïnterviewd en de kans krijgen om de vooroordelen te ontkrachten.

Radio 538 (Evers staat op)

Eind 2011 verscheen Victor Verlon in het ochtendprogramma Evers staat op; radio 538. Hij werd geinterviewd over zin website SuperMInnaar.com, een site met sekstips voor mannen die beter willen beminnen.

Ook Victor Verlon interviewen?

Dat kan. Hij is bereid om vragen te beantwoorden over allerlei onderwerpen. Seks, flirten, liefdesverdriet, relatie, online daten, zolang het maar een verband heeft met de liefde!

Ook kun je hem uitnodigen voor een radiointerview of voor het verschijnen in een televisieprogramma.

Stuur daarom een e-mail naar het adres VictorVerlon [at] gmail.com of neem contact op via het contactformulier op deze site.